Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Polonyadayız

Polonyadayız


Polonyadayız

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Polonyadayız

Statystyki kanału Polonyadayız

  • ilość subskrypcji: 2800
  • ilość opublikowanych filmów: 32
  • ilość wyświetleń: 161921

    Opis kanału:

    Merhabalar,

    2014 yılının Ocak ayı başında, Polonya’da eğitim almak isteyenlere yönelik bilgi içerikli ve tamamen tecrübeye dayanan paylaşımlarla hayata başlayan Polonyadayiz.Com, her geçen gün artan ziyaretçi sayısı ile bugün, Polonya’nın yaşam koşulları, eğitim sistemi, görülmesi gereken güzellikleri hakkında güncel yayınlar yapan kapsamlı bir platform haline gelmiştir.

    Yayın hayatına başladığı günden bu güne kadar, her zaman kaliteli içerik üretmeyi amaç edinmiş olan Polonyadayiz.Com, Polonya hakkında sahip olduğu tüm tecrübesini, hiçbir karşılık beklemeden ziyaretçileri ile paylaşmaktan da büyük bir onur duymaktadır.

    Bize Ücretsiz Danışın!
    Polonya’da yaşamaya ya da eğitim almaya karar vermiş siz ziyaretçilerimiz için, Polonya’da yaşam ve eğitim hakkında merak ettiğiniz/edebileceğiniz hemen hemen her konuda bilgi vermeyi her zaman öncelikli görevimiz olarak benimsedik. 2014 yılından bu yana sizlerle Polonya hakkında tecrübelerimizi paylaşıyoruz ve paylaşmaya da devam edeceğiz.

    zródło - kanał Polonyadayız w serwisie YouTube