Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

SideBySide

SideBySide


SideBySide

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

SideBySide
  • ilość subskrypcji: 26500
  • ilość opublikowanych filmów: 58
  • ilość wyświetleń: 1929578

    Opis kanału:


    Jag vill förmedla känslan från naturen och jakt. Att fotografera/filma för att fånga ögonblicket har växt med tiden.
    Min önskan/mål är att få fler att se på jakten som det naturliga och historiskt rätta sätta att få äta kött. Vända den negativa och dömande synen som finns till något positivt. Att förstå vad jakt innebär och hur vi jagar idag. Det är inte alltid lätt att få andra att förstå det är en utmaning samt att nå ut till alla! Det är lätt att jag blir dömd vid första ögonkastet pga att jag är kvinna och ung. Jag är inte bäst på allt det jag gör, jag lär mig hela tiden nya saker om jakt och natur. Jag vill lära mig och jag vill förmedla min kunskapsresa så att andra kan känna igen sig i mig. Jag vill göra det jag älskar och har passion för att kunna inspirera andra side by side med mig.
    Jag hoppas att jag gör det så att den yngre generationen, vår generation, fler kvinnor och män ska få insikt och känna sig som en del av naturen, jakten, inte bara det dödande skottet.

    zródło - kanał SideBySide w serwisie YouTube