Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

GeWe

GeWe


GeWe

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

GeWe
  • ilość subskrypcji: 34400
  • ilość opublikowanych filmów: 214
  • ilość wyświetleń: 16994787

    Opis kanału:

    Välkommen till GeWe!

    Jag heter Peter och det är jag som skapat den här kanalen som jag valde att ge namnet GeWe. Den är uppkallad efter den legendariske Leif GW Persson. Det är min absolut största idol och kanalen startade med att jag lade upp klipp som egentligen endast hade ett enda syfte: Att allmänheten på ett enkelt vis skulle kunna ta del utav Leif GW Perssons kloka ord och visdom.

    Allt eftersom åren gått så har kanalen vuxit, självaste essensen i kanalen är numera att den fokuserar på intressanta händelser som på ett eller annat vis har påverkat, och fortfarande påverkar, oss i samhället.

    Det finns tre huvudteman som driver innehållet och kanalen framåt: Historia, Samhälle och Fakta.

    Innehållet baseras självfallet på vad som i grund och botten har intresserat mig, men navet och fokuset har alltid varit att skapa ett lärorikt innehåll som samtidigt skall vara underhållande för tittaren. Jag hoppas innerligt att ni kommer att uppskatta kanalen!

    Med vänlig hälsning, Peter

    zródło - kanał GeWe w serwisie YouTube