Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Alex forward

Alex forward


Alex forward

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Alex forward

Statystyki kanału Alex forward

  • ilość subskrypcji: 282
  • ilość opublikowanych filmów: 59
  • ilość wyświetleń: 156192

    Opis kanału:

    Я Сашко, ласкаво прошу на мій канал YouTube. Почав його, щоб показати, життя в Польщі, як живуть українці в Польщі. І все, що тут дивує: дозвілля, дороги, велодоріжки, пам\'ятні та красиві місця. Більшою мірою, контент буде про місто Б\'єльсько-Б\'яла, Польща (Bielsko-Biała Poland), де я працюю, а у вільний час велике задоволення, мені приносять велопокатушки.
    Так як велорух у Польщі, розвинений досить добре, на своєму каналі, я покажу бескиди (beskid), гори Татри (góry Tatry), озеро Живець (jezioro Żywieckie) річку Бяла (rzeka Biała).
    За допомогою навіть не великих сучасних технологій, які я використовую, а саме GoPro, телефон і дрон Dj mini2, маю можливість поділитися побаченим саме з тобою мій друг.
    Підписуйся на канал Alex forward, тисни на дзвіночок, щоб отримувати повідомлення про нові відео. Всим приємного перегляду, а я в дорогу.

    zródło - kanał Alex forward w serwisie YouTube

    Sąsiednie kanały

    « brak Mike 2oo2 »