Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Україна має талант

Україна має талант


Україна має талант

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Україна має талант

Statystyki kanału Україна має талант

  • ilość subskrypcji: 2290000
  • ilość opublikowanych filmów: 1970
  • ilość wyświetleń: 1340864050

    Opis kanału:

    Україна має талант – грандіозне талант-шоу телеканалу СТБ, адаптація найуспішнішого світового формату Got Talent. Учасниками шоу стають люди з унікальними талантами: співаки, музиканти, акробати, танцівники, гумористи, пародисти, пантоміми – меж талантам немає. Часом, їхні вміння дивують глядачів, змушують хвилюватися, тремтіти від страху та кричати «браво» від задоволення.

    На сцені Україна має талант відбувається справжнє диво: раніше нікому не відомі артисти демонструють свої вміння перед зірковим журі та багатомільйонною аудиторією. А вже через якийсь час прокидаються справжніми зірками, чиї таланти високо оцінюють не тільки в рідній країні, але й за кордоном. Не пропустіть найяскравіші виступи – підписуйтеся на YouTube-канал Україна має талант, проявляйте активність і натискайте «Дзвіночок». Побачте, на що спроможні українці!

    zródło - kanał Україна має талант w serwisie YouTube

    Sąsiednie kanały

    « Kitai Rulit Mark Production »