Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Радіо Свобода Україна

Радіо Свобода Україна


Радіо Свобода Україна

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Радіо Свобода Україна

Statystyki kanału Радіо Свобода Україна

  • ilość subskrypcji: 1660000
  • ilość opublikowanych filmów: 10570
  • ilość wyświetleń: 1215710859

    Opis kanału:

    Радіо Свобода Україна – один із каналів мовлення Української служби Радіо Свобода про головні події дня в Україні й світі.

    Розділ «Окупований Крим» каналу – про історію окупації українського півострова та про те, як живуть люди у Криму сьогодні, у 2021 році.

    У розділі «Війна на Донбасі» – Радіо Свобода Україна публікує короткі відео про події та життя на Донбасі, на підконтронтрольній Україні частині регіону, у сірій зоні та на території, тимчасово підконтрольній бойовикам угруповань «ДНР» і «ЛНР».

    «Точка Зору» – авторський відеоблог Віталія Портникова, відомого українського журналіста й політичного оглядача.

    Журналісти Української служби Радіо Свобода надають своїй аудиторії те, що їй недоступно з місцевих засобів інформації: інформування про події без цензури; відповідальний обмін думками і відкрите обговорення проблем, зокрема, у форматі коротких інтерв’ю з експертами, аналітиками, лідерами думок та громадськими діячами.

    zródło - kanał Радіо Свобода Україна w serwisie YouTube