Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Shyxarik

Shyxarik


Shyxarik

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Shyxarik
  • ilość subskrypcji: 51700
  • ilość opublikowanych filmów: 312
  • ilość wyświetleń: 588451

    Opis kanału:

    Вітаю Вас шановні глядачі на моєму каналі, якщо Ви читаєте вказану інформацію то Ви зайшли на канал і я Вам за це дуже вдячний бо для мене це дуже важливо! Маю надію, що контент каналу буде для Вас цікавим і Ви в ньому знайдете щось корисне для себе.
    Одразу хочу пояснити, що контент каналу є розважально - мотивуючим і я веду відеофіксацію цікавих моментів свого життя, життя близьких мені людей та оточуючих. Невкоєму разі не ставлю за мету когось чомусь повчати та хизуватися чимось. В відео я не обговорюю: політику, національності та віросповідання, тому не втрачайте свій час і не пишіть коментарі в стилі (чому в спортивній залі, а не в армії?), (чому їдеш в машині, а не воюєш?), (чому шнурки білі, а не червоні?). Де людина знаходиться, які завдання виконує, чим займається та які переконання має - це особисті справи людини, а враховуючи те, що на відео тільки дуже маленька частина мого життя то чим я займаюсь в інший час знаю тільки я.
    Всім миру, добра та гарного настрою!


    zródło - kanał Shyxarik w serwisie YouTube