Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Рись

Рись


Рись

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Рись
  • ilość subskrypcji: 3240
  • ilość opublikowanych filmów: 128
  • ilość wyświetleń: 175797

    Opis kanału:

    Канал культурно-мистецького проекту \"Рись\".

    Ми, гурт молодих музикантів та дослідників, хочемо поділитися тим цікавим, що знаходимо під час своїх мандрів та експедицій Україною, а ще - створити можливостідля навчання традиційної музики та співу.

    Традиційна музика дуже якісна, але разом із тим - «демократична» та відкрита до взаємодії. Тобі зовсім не потрібно закінчувати консерваторію, щоби долучитися до джем-сейшену музикантів, що грають до танцю. Так само, щоби навчитися співати традиційні пісні, не слід попередньо вивчати музичні гами – просто приєднуйся до компанії співаків чи співачок, і вчись одразу в процесі.

    Нас вражає відчуття стилю музикантів з сіл, які створюють цю надзвичайно якісну музику. Тому ми – команда людей, що закохані у цю красу і простоту, - створили проект, який дає можливість усім охочим повчитися і, за бажання, навчитися традиційного співу, танців і гри.
    Це музика, яку ти будеш грати просто тому, що хочеться. Це геніальна простота.

    zródło - kanał Рись w serwisie YouTube