Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

MokRec

MokRec


MokRec

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

MokRec
  • ilość subskrypcji: 120000
  • ilość opublikowanych filmów: 339
  • ilość wyświetleń: 13786899

    Opis kanału:

    “Якщо хочете подивитися влог з обґрунтованою критикою чинної влади — вам сюди”. (Детектор Медіа про канал MokRec, 2021).

    Зеленський, Єрмак, “Слуга Народу”, але також і опозиція - від “Європейської Солідарності” Порошенка до проросійської ОПЗЖ (від Медведчука і Киви до Бойка) - постійно дають приводи офігівати з української політики. Навіть у воєнний час.

    Щонеділі журналіст Данило Мокрик офігіває з української політики і українських політиків. Мокрик - лауреат і номінант низки професійних премій, насамперед - за свої роботи для Bihus.Info. У 2022 році став переможцем премії “Честь Професії” в номінації “Найкраща аналітика”. Так що офігів і на цьому каналі - аналітичний.

    Крім того, Мокрик часто з\'являється в ефірах українських телеканалів, як гість ток-шоу або експерт. Фрагменти цих програм публікуються на каналі MokRec в рубриці \"Мокрик На Ефірі\".

    У 2020 році один із випусків MokRec переміг на конкурсі журналістських робіт “Суд людською мовою” у номінації “Найкращий блог”.

    zródło - kanał MokRec w serwisie YouTube