Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Риболовля з Воротняком

Риболовля з Воротняком


Риболовля з Воротняком

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Риболовля з Воротняком

Statystyki kanału Риболовля з Воротняком

  • ilość subskrypcji: 24400
  • ilość opublikowanych filmów: 305
  • ilość wyświetleń: 4530498

    Opis kanału:

    Вітаю Вас, друзі! Мене звати Володимир Воротняк і я професійний рибалка-спортсмен. В три роки почався мій рибальський стаж і триває він безперервно вже майже 35 років. Професійно рибальським спортом я почав займатися з 2008 року. Я чотириразовий Чемпіон України з берегового спінінга, дворазовий Чемпіон України з ловлі на мормишку з льоду, Майстер спорту України, Чемпіон Латвії, дворазовий чемпіон Республіки Молдова, віце-чемпіон Європы і бронзовый призер Чемпионату Світу. Так вже вийшло, що на сьогодні мені вдалося стати найтитулованішим рибалкою-спортсменов в Україні, чим я дуже пишаюся. Також я займаюсь розробкою і тестуванням приманок і вудлищ для спінінгової ловлі. З 2014 року я вів програму \"Міська риболовля\" на каналі \"Трофей\", а також вів ряд передач на каналі \"Рибалка ТВ\".
    За роки риболовлі мені вдалося накопичити величезний об\'єм знань і досвіду, чим я з задоволенням готовий ділитися з вами.
    Підписуйтесь на мій канал. Буде цікаво!
    #vorotniak

    zródło - kanał Риболовля з Воротняком w serwisie YouTube