Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Julija Мамські будні у СЕЛІ

Julija Мамські будні у СЕЛІ


Julija Мамські будні у СЕЛІ

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Julija Мамські будні у СЕЛІ

Statystyki kanału Julija Мамські будні у СЕЛІ

  • ilość subskrypcji: 40400
  • ilość opublikowanych filmów: 282
  • ilość wyświetleń: 7039476

    Opis kanału:

    Всім привіт! Давайте знайомитись? Мене звати Юля і я запрошую вас у свій світ!

    Мій канал буде про затишок у домі. Разом ми будемо прибирати, готувати, організовувати і створювати комфорт. Хочу надихнути та замотивувати кожного любити свій дім, дбати про нього і насолоджуватись моментом. Вас чекає багато смачних рецептів, DIYїв та лайфхаків. Ми з чоловіком, сином і двома собаками-шпіцами уже два роки живемо за містом, тож розповідатиму вам і про певні акспекти заміського життя. А також покажу як ми із старенької сільської хатинки створили гарний затишний будинок власними силами.

    Звісно, я не претендую на звання найкращої господині, дружини та мами. В мене далеко не інстаграмне життя. Навпаки, я звичайна. Мої рутини такі ж, як і в більшості матерів. Та все ж хочу своїм прикладом показати, що наше життя складається з моментів і проживати їх треба тут і зараз. Тож приємного вам перегляду і сподіваюсь ви підпишитесь на мій канал.

    П.С. намагаюсь популяризувати україномовний ютуб!

    zródło - kanał Julija Мамські будні у СЕЛІ w serwisie YouTube

    Sąsiednie kanały

    « MUA Цікава наука »