Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Hur kan vi?

Hur kan vi?


Hur kan vi?

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Hur kan vi?
  • ilość subskrypcji: 41600
  • ilość opublikowanych filmów: 753
  • ilość wyświetleń: 9286377

    Opis kanału:

    Ett av vår tids största problem är de ökade avstånden mellan människor och de missuppfattningar, konflikter och ökade nivåer av främlingskap som följer. Digitaliseringen har gjort det möjligt för oss att koppla ihop våra datorer men också att slippa prata med och umgås med människor som inte tänker, pratar eller känner som oss. Det uppstår grupperingar, filterbubblor och polarisering mellan landsbygd och stad, mellan rika och fattiga, mellan progressiva och konservativa, mellan kristna och muslimer, mellan unga och gamla. I en värld där alla har varsin världsbild är det svårt att förstå varandra. I en värld där alla pratar för att få rätt är det svårt att lyssna. I en värld där vi hela tiden ska dela upp oss i vi och dem är det svårt att skapa ett gemensamt samhälle. Jag tror att vi behöver förändra samtalet för att kunna förändra samhället. Därför är jag samtalsaktivist.

    Vill du önska en gäst eller ett samtalsämne som vi bör ta upp?
    Maila då till Ten adres pocztowy jest chroniony przed spamowaniem. Aby go zobaczyć, konieczne jest włączenie w przeglądarce obsługi JavaScript..

    zródło - kanał Hur kan vi? w serwisie YouTube