Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

Історія Без Міфів

Історія Без Міфів


Історія Без Міфів

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

Історія Без Міфів

Statystyki kanału Історія Без Міфів

  • ilość subskrypcji: 823000
  • ilość opublikowanych filmów: 445
  • ilość wyświetleń: 134580468

    Opis kanału:

    “Історія Без Міфів” – це популярний канал про минуле України та світу без прикрас і фальсифікацій. Ведучим і співавтором є кандидат історичних наук, провідний науковий співробітник Владлен Мараєв. Тематика випусків охоплює всі періоди та висвітлює широкий спектр питань: політична, військова, економічна історія, історія міжнародних відносин, історія культури, мистецтв і спорту, біографії видатних особистостей.
    Мета нашого проєкту – спростування антинаукових міфів, фейків і стереотипів про Україну та українців; поширення суспільного інтересу до історії, гордості за славетне минуле, перемоги й досягнення українського народу; сприяння консолідації українського суспільства; формування позитивного іміджу України й українців; сприяння усвідомленню місця й ролі України у світі та впливу загальносвітових процесів на нашу країну; поширення культури критичного мислення та навичок аналітичної роботи з джерелами інформації.

    Нові відео на каналі виходять щосереди о 20-ій.

    zródło - kanał Історія Без Міфів w serwisie YouTube