Ranking YouTube

Najbardziej kompletny spis kanałów Youtube w Polsce.

Na stronie vlogi.info znajdziesz zawierający prawie 50000 pozycji ranking polskich kanałów na youtube. Znajdziesz również spisy tematyczne kanałów oraz zestawienie kanałów ukraińskich i szwedzkich.

У пошуках істини

У пошуках істини


У пошуках істини

Dane z symbolem "*" są opracowane przez vlogi.info i nie pochodzą z serwisu YouTube.

У пошуках істини
  • ilość subskrypcji: 236000
  • ilość opublikowanych filmów: 398
  • ilość wyświetleń: 62119875

    Opis kanału:

    Вас вітає YouTube-канал У пошуках істини!

    Популярна документальна драма висвітлює важливі історичні події світу та України, докладно розповідає про історичних персонажів, приділяє особливу увагу суперечливим моментам історії та розкриває найпотаємніші секрети минулого.

    Ведучий документальної драми У пошуках істини В’ячеслав Гармаш приділяє увагу найцікавішим і суперечливим історичним подіям і постатям, намагається пролізти в кожну щілинку, розгадати загадки історії та знайти факти, які до цього не були відомі людству. Богдан Хмельницький, Іван Мазепа, Роксолана, Йосип Сталін, український Дракула, Олекса Довбуш, Лаврентій Берія. В’ячеслав Гармаш знає про них більше, ніж ви можете прочитати на сторінках в інтернеті чи історичних книгах. Розгадуйте таємниці історії разом із нами – дивіться онлайн усі випуски У пошуках істини на офіційному YouTube-каналі програми.

    zródło - kanał У пошуках істини w serwisie YouTube